fredag 10 februari 2012

Tapetserat

Nu är huset tapetserat. Som ni ser är det inte någon färgexplosion och inte heller så mycket mönster. (Ljust och fräscht som herr Lindström och Schyffert skulle ha sagt.) Anledningen är att vi inte hittade någon tapet som föll oss i smaken helt och hållet. Så varför ta något man nästan är helt nöjd med. Det är bättre att bo in sig och se vilka möbler man kommer ha så det passar i färgerna. (Eller antifärgerna.)
Jag är otroligt nöjd med kaklet i badrummet. Det blev sådär diskreta fogar som vi ville ha. Det blanka kaklet kommer matcha den blanka kommoden fint. Sedan bryter golvet av som är lite ruff och matt.
Vi stannade länge i huset i dag. Det var inte lika dammigt så vi släppte lös Selma där inne. Oj vilka ytor! Där kommer hon snart att köra omkring som en dåre med sin bobbycar.
Som vanligt är det väldigt svårt att slita sig därifrån, men vi ska tillbaka på söndag och städa inför besiktningen.
Ha en mysig fredagkväll.

2 kommentarer:

  1. Så fint det blir och så kul att snart få inreda huset:)
    Ha en trevlig kväll!
    Kram Sofi

    SvaraRadera
  2. Tack Sofi. Ja det är i alla fall ljust och stort. Hoppas vi får det mysigt också. Det kommer nog ta lite tid att få till rätta känslan. Jag börjar jobba samtidigt som vi flyttar dit. Men ja, det ska verkligen bli kul att inreda. Det har jag gjort i huvudet varje dag senaste månaderna. :)
    Trevlig kväll du med.
    Kram

    SvaraRadera